Bezesný

Druhý díl mezinárodního norského krimi bestselleru Říše milosti.

Jorgen Brekke

Ukolébavka, která vám nedá spát...

Slibná mladá zpěvačka je nalezena mrtvá na mýtině v lese. Hrtan má doslova vyrvaný z hrdla a na těle položenou starobylou hrací skříňku, z níž se line tajemná ukolébavka. Všem zní povědomě, ale nikdo si ji nedokáže zařadit.

Inspektor Odd Singsaker z trondheimské policie, nyní ženatý se svou americkou kolegyní Felicií Stoneovou a právě se zotavující po operaci mozku, je k případu povolán. Když je vzápětí objeveno další tělo dívky také věhlasné pro svůj melodický hlas, obává se Felicia Stoneová toho nejhoršího – případy spolu souvisí.

Jde o nového sériového vraha? A jakou roli v tom hraje starodávná trubadúrská balada ze 17. století? Jaký hrůzostrašný příběh se skrývá za ní?

číst více
299 Kč doporučená cena
v prodeji

další tituly z řady "Singsaker a Stoneová"

detailní informace

Počet stran 336
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 21.09.2017
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,53 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
Původní název Drommelos
Původní jazyk norština
Překladatel Veronika Vladimírová
EAN 9788075057693
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

autor knihy

Jorgen Brekke Jorgen Brekke

Jorgen Brekke


Norský autor krimirománů se narodil v Hortenu a po vysokoškolských studiích se s rodinou usadil v Trondheimu. Působil jako pedagog a poté se začal živit jako novinář a spisovatel. Jeho románový debut – detektivní román s historizující zápletkou Říše milosti – byl nadšeně přijat norskými a dánskými literárními kritiky a přeložen do mnoha jazyků. V psaní série s inspektorem Oddem Singsakerem Brekke úspěšně pokračuje.

zobrazit profil autora