Přišel Bůh do kavárny v Karlíně...


Miloš Čermák, Luděk Staněk

Návykové čtení (nejen) pro muže bojující s krizí středního věku z pera dvou populárních novinářů

Teenageři, lidé posedlí kávou a velmi zdravou zeleninou. Ženy na seznamkách, muži po čtyřicítce. Turisté. Před Milošem Čermákem a Luďkem Staňkem není v bezpečí nikdo. Jejich komediální výstupy zpracované do krátkých povídek se nezastaví před žádným tématem. Dvojice známých novinářů a komiků vám ukáže, že i takové věci jako nákup velmi ošklivé mrkve a pití alpy můžou být velmi zábavné – pokud se samozřejmě přihodí někomu jinému než vám. Až si knihu, která popisuje svět optikou dvou mužů středního věku, z nichž minimálně jeden je hodně rozzuřený, přečtete, už zkrátka nic neuvidíte jako dřív. A naopak uvidíte, že je to dobře.

číst více
249 Kč doporučená cena
v prodeji

detailní informace

Počet stran 232
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 22.02.2018
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,292 kg
Jazyk čeština
EAN 9788075059710
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

recenze

kultura21.cz - Jaké by to bylo, kdyby..., Jana Langerová


„…Tím, že jde o novináře, mají texty hlavu a patu a nechybí jim pointa. Krize středního věku se projevuje opravdu různě a každého nějak dostihne. A ta návykovost? Knihu jsem zhltla na jeden zátah za jeden večer, protože jsem se u ní pořád smála a nedokázala se od ní odtrhnout...“

autor knihy

Miloš Čermák Miloš Čermák

Miloš Čermák


Český novinář a spisovatel Miloš Čermák se narodil v roce 1968 v Praze. Vystudoval kybernetiku na elektrotechnické fakultě ČVUT a v roce 1988 se účastnil českého experimentu Štola88, simulujícího let na Mars. Jeho profesní náplní se však nestala věda, nýbrž média a literární tvorba. Psal pro Lidové noviny i časopis Reflex, je také spoluautorem postmoderního komiksu Hana a Hana. Je nejen spisovatelem, ale i blogerem, komentátorem, sloupkařem, konzultantem, vydavatelem a vysokoškolským učitelem. Má dvě děti.

zobrazit profil autora
Luděk Staněk Luděk Staněk

Luděk Staněk


Luděk Staněk se narodil v roce 1974 v Praze, a když se zrovna nevěnuje psaní, je také úspěšným manažerem, moderátorem a komikem. V různých měsíčnících i týdenících psal postupně o závodech Formule 1, popkulturách i o vrcholové politice. Pracoval například v Lidových novinách nebo v časopise Reflex. Moderuje pořad PokermanTV a znát ho můžete také z představení stand-up comedy Ego Night, které tvoří spolu s Milošem Čermákem.

zobrazit profil autora