Zpověď – This Man 3

Erotický román Zpověď je třetí díl trilogie This Man. Od samého začátku vám nedovolí vydechnout: budete se zmítat ve vlnách citů, propadat se do hlubin vášně i stoupat do výšin romantické lásky.

Jodi Ellen Malpasová

Vítejte ve smyslném světě plném lásky a vášně...

Panské sídlo se pomalu zaplňuje lidmi. Ava si ukradla chvíli pro sebe a ve svatebních šatech sedí na pohovce v jednom apartmá tohoto luxusního sídla, tohoto sexuálního ráje, přemýšlí nad mužem svého života. Pochopila, že nikdy nezkrotí jeho divokost, a vlastně ani nechce. Miluje ho až do morku kostí a on stejně hluboce miluje ji. Možná ale Jesse Ward není takový, jak si myslí... Možná nastal čas na jeho zpověď ...
499 Kč doporučená cena
Nedostupné

detailní informace

Počet stran 600
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 20.01.2017
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,801 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 3
Řady This Man
Původní název This Man Confessed
Původní jazyk angličtina
EAN 9788075056306
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

autor knihy

Jodi Ellen Malpasová Jodi Ellen Malpasová

Jodi Ellen Malpasová


Jodi Ellen Malpasová se narodila ve městě Northampton ve Velké Británii. Původně pracovala v rodinné stavební firmě, kterou měla jednou převzít. Nakonec však sebrala odvahu a v roce 2012 vydala svou první knihu, úvodní díl trilogie This Man v elektronické podobě. Příběh s ústřední postavou zámeckého pána Jesse Wardyho získal neuvěřitelný ohlas po celém světě. Autorka se nyní již plně soustředí na kariéru spisovatelky. Její nová trilogie s názvem Jedna noc sleduje osudy Livy a tajemného Millera Harta.

zobrazit profil autora