Kdo otevřel bránu pekel?


Vladimír Liška

Vstupte do tajemného podzemí.

Co je nevysvětlitelné či záhadné? Existuje vůbec něco, co můžeme tímto slovem označit? Nebo je nevysvětlitelné to, co nás limituje v dosavadním poznání reality, neboť lidské vědomosti a zkušenosti se stále rozvíjejí a tento proces neustále pokračuje?

Pod našima nohama, někde v hlubinách Země, se skrývá neznámý svět, o němž toho dosud víme jen velice málo. Ano, lidstvo již proniklo do vesmíru, odhalili jsme strukturu lidské DNA, mapujeme hlubiny moří a oceánů, poznáváme nejodlehlejší kouty naší planety, ale o tom, co se skrývá v jejím hlubokém podzemí, máme stále jen dílčí poznatky a informace.

A přitom vstupy do tajemného podzemí, či chcete-li vstupních bran do pekel, existují. Jde jen o to, zda si to uvědomujeme.

?starodávné mýty a legendy ? záhadné podzemní říše ? paleoastronautika ? parapsychologie ? kryptozoologie ? archeoastronautika

číst více
299 Kč doporučená cena
v prodeji

detailní informace

Počet stran 288
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 01.11.2018
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,405 kg
Jazyk čeština
EAN 9788075971937
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

autor knihy

Vladimír Liška Vladimír Liška

Vladimír Liška


Vladimír Liška je přední český záhadolog, publicista a spisovatel. Vystudoval Pedagogickou fakultu Univerzity Karlovy. V devadesátých letech minulého století patřil k zakladatelům Československé archeoastronautické asociace, která se zaměřovala na propagaci paleoastronautiky, ufologie, parapsychologie, psychotroniky a řešení historických otazníků a záhad. Od roku 2001 se plně věnuje publicistické dráze. Je autorem více než třiceti knížek.

zobrazit profil autora