Stará, tlustá, blbá

STB zasahuje

Linda Finková, Aneta Christovová, Vladimíra Pirichová

Trojhlavá saň v akci

Dárková knížka pro vaši kamarádku, dceru, matku a možná i tchyni, tedy pokud má opravdu veeelký smysl pro humor! Začtete se a zkuste si, jak vidí svět holky z tria Trojhlavá saň. Zjistěte, jak znějí poslední věty před... otěhotněním, co dělat, když svého milého nachytáte oblečeného do vašeho spodního prádla, i jaké by to bylo, kdyby na světě nebyli žádní chlapi. Připravte se na otázky na tělo, zábavné čtení i domácí recepty. Linda Finková, Aneta Christovová a Vlaďka Pirichová vás zvou na babinec, kde se budete bavit až do morku kostí!

číst více
299 Kč doporučená cena
v prodeji

detailní informace

Počet stran 176
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 28.10.2021
Formát 130x190 mm
Hmotnost 0,239 kg
Jazyk čeština
EAN 9788075979285
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba měkké desky z kartonu

autor knihy

Linda Finková Linda Finková

Linda Finková


Trojhlavá saň: Stará, tlustá, blbá je nejdéle fungující ženské trio – už od roku 2011. Každé z členek je jiné povahy i tvarů. Ovšem spojuje je to nejdůležitější: přátelství, chuť k životu a smysl pro humor. Linda Finková vystudovala Pražskou konzervatoř, na které dnes učí obor populární zpěv. Díky svému povolání spolupracovala a spolupracuje s tolika hvězdami, až si prý sama závidí. Baví ji zpívání ve studiu, moderování v rádiu, vystupuje také sólově a zpívala v mnoha muzikálech. Mimochodem má dvě děti, a to je to nejdůležitější, co se jí povedlo.

zobrazit profil autora
Aneta Christovová Aneta Christovová

Aneta Christovová


Trojhlavá saň: Stará, tlustá, blbá je nejdéle fungující ženské trio – už od roku 2011. Každé z členek je jiné povahy i tvarů. Ovšem spojuje je to nejdůležitější: přátelství, chuť k životu a smysl pro humor. Aneta Christovová vystudovala žurnalistiku v Bulharsku, pracovala v několika televizích a stále píše pro módní a lifestyle časopisy. Dělá na internetu projekt nejen pro prostorově výrazné – Deník tlustý kočičandy a NeŽerTo! Mimo jiné s přítelem Princem, božským fyzioterapeutem z Mauricia, podniká v oblasti wellness. Takže i když má kila nad kilo, umí se pěkně ohánět.

zobrazit profil autora
Vladimíra Pirichová Vladimíra Pirichová

Vladimíra Pirichová


Trojhlavá saň: Stará, tlustá, blbá je nejdéle fungující ženské trio – už od roku 2011. Každé z členek je jiné povahy i tvarů. Ovšem spojuje je to nejdůležitější: přátelství, chuť k životu a smysl pro humor. Vlaďimíra Pirichová už od malička toužila stát se učitelkou a zpěvačkou. Speciální pedagog nakonec je, ale s tím zpíváním to nějak nevyšlo. Jediné, co není falešné, je prý její smích. Jako náctiletou ji sice kvůli němu vyhodili z autobusu a dokonce i z vlaku, ale zato na něj nikdy nezapomenete.

zobrazit profil autora