Petr Čech: Mr. Perfect


Zdeněk Pavlis

Gólman se zlatýma rukama

Gólman se zlatýma rukama

Inspirující příběh jednoho z nejlepších gólmanů světa, který se už jako kluk toužil vyrovnat svému idolu Dominiku Haškovi a postavit se do hokejové brány. Nakonec skončil v té fotbalové, v ní si však vychytal stejnou slávu a věhlas jako jeho vzor.

Kniha Petr Čech: Mr. Perfect je vyprávěním o chlapci, který vytrvale, cílevědomě, a přitom s úžasnou pracovitostí, perfekcionalismem a pokorou kráčel za svým cílem, jímž mělo být místo mezi tyčemi některého z nejlepších klubů světa. Postupnou cestou k němu skutečně došel a stal se na dlouhých jedenáct let brankářskou jedničkou slavné londýnské Chelsea. V součastnosti obléká dres podobně věhlasného Arsenalu.

číst více
249 Kč doporučená cena
v prodeji

detailní informace

Počet stran 208
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 28.11.2016
Formát 126x198 mm
Hmotnost 0,369 kg
Jazyk čeština
EAN 9788075055095
Věk od 9
Edice Sportovci
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

autor knihy

Zdeněk Pavlis Zdeněk Pavlis

Zdeněk Pavlis


Zdeněk Pavlis pracuje padesát let jako sportovní novinář a publicista. Působil v redakcích Zemědělských a poté Zemských novin, Lidových novin, Svobodného slova a od roku 2008 publikuje na nejnavštěvovanějším českém sportovním internetovém portálu www.sport.cz. Celé desetiletí spolupracoval se slovenským fotbalovým týdeníkem Tip. Od roku 2001 je předsedou Klubu sportovních novinářů ČR. Napsal více než dvacet knih. Je držitelem Ceny Egona Erwina Kische udělované českým a slovenským spisovatelům za literaturu faktu a laureátem Ceny dr. Václava Jíry.

zobrazit profil autora