Do hrobu si to nevemu


Karel Šíp

Glosy a vzpomínky Karla Šípa, které vás zasáhnou přímo do bránice

Glosy a vzpomínky Karla Šípa, které vás zasáhnou přímo do bránice.

Vážený a milý čtenáři. Oceňuji tvůj vkus, protože tě zaujala tato knížka. Asi bys rád věděl, co uvnitř najdeš. Takhle. V běhu času se mi sejdou nápady, úvahy i zasuté vzpomínky, o které se chci podělit. Takže se třeba dočteš, jak jsem poznal Karla Gotta a co jsem o něm zatím nikomu neřekl. Představím ti i svůj názor na přistání na Marsu. A nejrůznější záhady. Ty mě zajímaly odjakživa. Víc už musíš zjistit sám – snad se u toho zasměješ v míře vrchovaté.

číst více
299 Kč doporučená cena
v prodeji

detailní informace

Počet stran 168
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 25.11.2021
Formát 130x190 mm
Hmotnost 0,289 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Jiří Slíva
EAN 9788076830066
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

recenze

kultura21.cz - Do hrobu si to nevemu


...sou to všemožné nápady, úvahy a vzpomínky, pro které nemám jiné uplatnění. Tyto věci mi zkrátka táhnou hlavou, pokud zrovna nestojím na jevišti...

autor knihy

Karel Šíp Karel Šíp

Karel Šíp


Moderátor, bavič, scenárista a textař Karel Šíp vstoupil do povědomí televizních diváků pořadem Hitšaráda, který úspěšně moderoval s Jaroslavem Uhlířem. Na tento pořad navázala televizní show Galasuperšou. Rovněž uváděl řadu televizních pořadů např. Rozjezdy pro hvězdy, Klip-klap, kabaret Šaráda a účinkoval v několika televizních estrádách. Společně s Jiřinou Bohdalovou připravoval pro ČT pořad Za oponou s Jiřinou. V roce 1971 založil skupinu Faraon, kde hrál na baskytaru. O rok později přizval ke spolupráci zpěváka Jiřího Schelingera. Karel Šíp je autorem zhruba pěti set písňových textů.

zobrazit profil autora