Moderní česká cukrařina


Josef Maršálek

Pečte a inspirujte se recepty uznávaného mistra cukráře

Česká moderní cukrařina

Od vánočky až po nejnovější trendy v cukrařině. Nejlepší cukrářské recepty pohromadě!

I cukrářské řemeslo si zaslouží svého kreativního designéra – a Josef Maršálek je jedním z nejlepších. Prestižními cenami ověnčený cukrář pracoval více než sedm let v londýnském kulinárním týmu luxusního domu Harrods, pekl pro britskou královnu, cestoval po světě, sbíral zkušenosti v Americe i v Indii a udával cukrářské trendy celému světu. A teď sepsal na základě svých zkušeností kuchařku dostupnou pro všechny. Najdete v ní 47 jeho nejoblíbenějších receptů zahrnujících českou klasiku i moderní dobroty a můžete se inspirovat osvědčenými cukrářskými triky nejen pro začátečníky, ale i pro pokročilé. Nechte se zlákat a přijměte pozvání do sladkého světa plného lahodných krémů, křupavých těst, neodolatelných moučníků a sametových polev – do světa, který si ode dneška můžete upéct a připravit sami doma!

číst více
369 Kč doporučená cena
Nedostupné

detailní informace

Počet stran 192
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 06.02.2020
Formát 200x230 mm
Hmotnost 0,751 kg
Jazyk čeština
EAN 9788075976246
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

recenze

kultura21.cz - Připravte si doma nějaký luxusní dezert


„V receptech nechybí ani klasiky, jako je třeba český punčový řez, smažené věnečky, vánočka nebo kremrole a laskonky. Nejen díky těmto receptům se podle mě jedná o cennou knihu, kde je spousta dobrot k vyzkoušení a v poličce kuchařek se rozhodně neztratí. A to i přesto, že nejde úplně o recepty, které připravíte každou neděli při vaření. Vyžadují jisté zkušenosti, ale také zručnost, trpělivost a k... Více

autor knihy

Josef Maršálek Josef Maršálek

Josef Maršálek


Mistr cukrář, který se v devatenácti letech vydal za svým snem a místo učitelem se stal na sedm let součástí nejlepšího kulinárního týmu Evropy, s nímž pekl dobroty i pro anglickou královnu. Své zkušenosti sbíral po celém světě – procestoval Evropu a působil i v Indii v nejlepší tamní patisserii, aby se nakonec vrátil zpět do Česka, založil vlastní firmu a natočil nejúspěšnější světovou show o pečení. Pořádá kurzy, poskytuje konzultace majitelům cukráren i kaváren a prostřednictvím kuchařek plných svých nejoblíbenějších receptů se rozhodl podělit o všemožná sladká tajemství.

zobrazit profil autora