Vše sváteční

Iveta Fabešová peče podle Sandtnerky

Marie Janků-Sandtnerová, Iveta Fabešová

Tradiční české cukroví v neodolatelném moderním provedení

Tradiční české cukroví v neodolatelném moderním provedení.

Sladkosti Ivety Fabešové patří mezi nejzářivější hvězdy na českém cukrářském nebi. A když se tato skvělá cukrářka nechá inspirovat tradičními recepty od Marie Sandtnerové, vznikne přímo cukrářská pohádka. Čekají na vás desítky ověřených receptů na oblíbené české sváteční cukroví – a všechny v lákavém moderním podání. Oslavte Vánoce ve velkém stylu, doplňte svou sbírku rodinných receptů o další sladké poklady a inspirujte se praktickými profi tipy!

číst více
469 Kč doporučená cena
v prodeji

detailní informace

Počet stran 176
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 27.10.2022
Formát 195x255 mm
Hmotnost 0,648 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Marek Bartoš
EAN 9788076832343
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

recenze

kritiky.cz - Vše sváteční


...Kdo chce do svého pečícího repertoáru zařadit novinky, ale zase nemá odvahu se nijak významně odchýlit od lety předávané klasiky, čte Vše sváteční správně. Čtenáři zde najdou inspiraci buď pro své vlastní výrobky nebo pro návštěvu Prahy a Werichovy vily, kde Iveta Fabešová aktuálně provozuje svoji cukrárnu....

autor knihy

Iveta Fabešová Iveta Fabešová

Iveta Fabešová


Iveta Fabešová (1984) si potrpí na kvalitu, Elvise a retro kousky, snad proto se už v dospívání rozhodla, že naučí Česko jíst luxusní francouzské dezerty. A nejen dezerty, ale také pečivo. Za svým snem se vydala účastí v kuchařské reality show Na nože, dosud vydala pět kuchařek, stala se tváří pořadu Šéfem za pár minut a vybudovala ceněnou značku IF. Jedna z nejlepších cukrářek v Česku v roce 2021 otevřela stylovou kavárnu v pražské Werichově vile.

zobrazit profil autora