Případ přelétavého starožitníka


Miroslav Macek

Nečekaný zločin, nekonvenční vyšetřovatel. Detektivní lahůdka od mistra slova.

Detektivní žánr patří mezi autorovy srdcové záležitosti. Po třech detektivních povídkách (3 x Na horké stopě) a Záhadě zamčeného pokoje přichází s další detektivní lahůdkou.

Starožitník Viktor je světaznalý muž, který dovede ocenit krásu – zejména žen a cenných předmětů. Jeho život se obrátí naruby, když na toaletách jistého baru nalezne muže zavražděného nožem na dopisy. Nožem, který patří právě Viktorovi. Na odhalení příčin a pachatele této poněkud nepříjemné události bude muset Viktor spolupracovat se svým „Watsonem“, krásnou antropoložkou Valerií. A brzo zjistí, že svět za výlohou starožitnictví dokáže být pořádně divoký.

číst více
349 Kč doporučená cena
v prodeji

detailní informace

Počet stran 168
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 19.01.2023
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,327 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Michael Michajlov
EAN 9788076832862
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

autor knihy

Miroslav Macek Miroslav Macek

Miroslav Macek


Již více než tři čtvrtě století oblažuje i popuzuje svou přítomností tento svět, a ačkoliv se o něm nedá říct, že překrásně bruslí, má spoustu jiných zálib a koníčků. Povoláním sice stomatolog a krátkou dobu též politik je dnes hlavně zahradníkem na plný úvazek, sbírá vše, čeho jsou více než tři kusy, miluje les, běh luhy a háji, dobré jídlo a víno, poezii, černé kočky a svoji podezřele mladou ženu. Také pořád něco píše a překládá a se setrvalým úsměvem na rtech poklidně čeká na zubatou…

zobrazit profil autora