Smrt ve zlaté kleci


Martina Frühaufová, Daniel Weber

Když sklapne manželská klec

Detektivka na téma láska, zrada, chamtivost a nepovedené manželství

Romana není spokojená ve svém manželství. Vráťa je jí věrný, vydělává, ale ji už nebaví. V honosné vile, kterou zdědila, by chtěla bydlet sama, ale potřebuje i peníze z Vráťovy firmy.

A najednou se objeví Ivana, její dávná kamarádka z mládí, která prožívá těžké období, a Romaně se v hlavě zrodí plán, jak se svého muže zbavit. Chce, aby Ivana Vráťu svedla. Ivana se ale do Vráti zamiluje.

Čeho všeho je schopen zamilovaný muž, když už nechce dál konzumovat kulinářské výtvory své manželky, které se nedají pozřít? Jenže Vráťa netuší, že se stal obětí promyšlené hry a že na svou ženu je krátký. Hra na kočku a na myš může začít...

číst více
249 Kč doporučená cena
Nedostupné

detailní informace

Počet stran 192
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 13.03.2017
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,302 kg
Jazyk čeština
EAN 9788075056283
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

autor knihy

Martina Frühaufová Martina Frühaufová

Martina Frühaufová


Martina Frühaufová (vlastním jménem Marie Formáčková) je absolventkou Petrohradské a Karlovy univerzity, pracovala dvacet let v časopise Vlasta, kde byla od roku 1989 šéfredaktorkou. Později šéfovala časopisům Květy a TV Revue. Od roku 2000 se věnuje publicistice a psaní knih na volné noze. Působila také jako středoškolská učitelka a je držitelkou ocenění za pedagogickou činnost v rámci ankety Zlatý Ámos. Je autorkou či spoluautorkou desítek knih, zejména životních příběhů mediálně známých osobností. K nejoblíbenějším patří knihy, které napsala spolu s Helenou Růžičkovou, Josefem Dvořákem či Zitou Kabátovou. V nakladatelství XYZ vydala úspěšné knihy Josef Dvořák, vzpomínání, Desatero pro holky v nejlepších letech (společně s Michaelou Zindelovou) či detektivní román Smrt ve zlaté kleci, za který získala druhé místo v soutěži o nejlepší českou detektivku.

zobrazit profil autora