3 v 1: Demotivační diář


Veronika Arichteva, Martina Pártlová, Nikol Leitgeb

Když nemůžeš, tak přiber! Nekompromisní palba antirad do roku 2021.

Bude prdel. Vsaďte se!

Obrňte se proti věčně pozitivně naladěným prudičům a dejte si sladkou roční pauzu od dokonalého a ambiciózního světa, kde všichni věčně vědí všechno líp než vy! Veronika Arichteva, Martina Pártlová a Nikol Štíbrová aneb 3v1 vás provedou tvrdou realitou roku 2021 pod hesly – Když nemůžeš, přiber a Jdi s každým, kdo tě má rád! Tak s tímhle stylovým diářem, doplněným praktickou gumičkou, prožijete ten nejpohodovější rok za celý svůj život.

číst více
349 Kč doporučená cena
v prodeji

detailní informace

Počet stran 176
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 24.09.2020
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,27 kg
Jazyk čeština
EAN 8594050431027
Věk od 15
Typ Kalendář, diář
Vazba měkké desky z kartonu

autor knihy

Veronika Arichteva Veronika Arichteva

Veronika Arichteva


Dvě herečky a jedna zpěvačka, to je trio 3v1: Veronika Arichteva, Nikol Štíbrová a Martina Pártlová. Holky, které si neberou servítky a dokážou si udělat legraci z čehokoli, točí krátká videa, která jsou naprostým hitem internetu. Veronika Arichteva je česká divadelní, filmová i seriálová herečka a moderátorka pořadu 3v1 na rádiu Evropa 2. V dětství se věnovala sportovní gymnastice, ale bavilo ji i herectví. Vystudovala Pražskou konzervatoř, hrála v seriálu První republika nebo Slunečná.

zobrazit profil autora
Martina Pártlová Martina Pártlová

Martina Pártlová


Dvě herečky a jedna zpěvačka, to je trio 3v1: Veronika Arichteva, Nikol Štíbrová a Martina Pártlová. Holky, které si neberou servítky a dokážou si udělat legraci z čehokoli, točí krátká videa, která jsou naprostým hitem internetu. Martina Pártlová je zpěvačka a muzikálová herečka. V roce 2008 se zúčastnila české verze soutěže X Factor, v níž skončila čtvrtá. Hrála například v muzikálu Johanka z Arku, její nezaměnitelný hlas je známý z hitu Ostrava!!! nebo z koncertů kapely Čechomor.

zobrazit profil autora
Nikol Leitgeb Nikol Leitgeb

Nikol Leitgeb


Dvě herečky a jedna zpěvačka, to je trio 3v1: Veronika Arichteva, Nikol Štíbrová a Martina Pártlová. Holky, které si neberou servítky a dokážou si udělat legraci z čehokoli, točí krátká videa, která jsou naprostým hitem internetu. Nikol Štíbrová už v dětství hrála v několika televizních filmech a seriálech. Vystupovala i v desítkách televizních reklam a propůjčila svůj hlas asi padesáti zahraničním herečkám. Účinkovala v seriálech Pojišťovna štěstí nebo Vyprávěj. V dalším působení se více zaměřila na tzv. nová média a sociální sítě.  V roce 2017 získala cenu Czech Blog Awards za Instagram roku.

zobrazit profil autora